Höstens fotoresa 2015

Den 11 oktober begav sig tre frimodiga medlemmar i Vetlanda Fotoklubb ut på en fotoresa. Det var Mikael, Björn och Andrea som gav sig av mot Pataholm som var ett delmål.
Vi hittade lite fotomässigt och hamnade så småningom även i Figeholm. Där såg vi en folkmassa vid vattnet så vi stannade till för att se vad alla var så intresserade av. Det visade sig snart vara delfinerna som var på besök.
Så kan det gå för de som hänger med på en fotoresa, man vet aldrig vad man får ser. 😉

Delfin i Figeholm

Mikael Lund

Om Mikael Lund

Etableringsresurs på Arbetsförmedlingen i Vetlanda som förutom att fotografera och redigera bilder gillar att socialdansa till moderndansband. Är även instruktör i moderna foxx tillsammans med min sambo. Är inte typen som tar gärna med kameran ut i naturen. Släpar hellre med mig både blixtar och modell för skojiga, trevliga och roliga bilder. Fast några naturbilder har det ändå blivit.
Det här inlägget postades i Bilder. Bokmärk permalänken.