Gökottan med gök

Jag uppskattade verkligen utflykten till Sällevadsåns naturreservat. Lite väl koncentrerad på fotograferingen missade jag nog en hel del av upplevelsen. Gick inte hela sträckan, klättrade inte i branterna. Nosade mer mot marken, vattnet och på träden. Hit kommer jag att åka igen. Det lustiga var att vi verkligen hörde göken när vi stod vid parkeringen. Och koltrasten och alla andra pippifåglar. Såg dessvärre ingen kungsfiskare som är min älsklingsfågel.

Här är några av mina bilder. Men till tävlingen skickade jag in två andra till Eva. De här blev över… så att säga.
𝓚𝓪𝓻𝓲𝓷  𝓖𝓾𝓼𝓽𝓪𝓯𝓼𝓼𝓸𝓷    📷

 

I Sällevadsån är det ont om vatten, redan vid sommarens ankomst. © Karin Gustafsson

Flinande svamp mitt på stigen. © Karin Gustafsson

Stigen leder in i blåbärsskogen. © Karin Gustafsson

Flugan tar sin frukost när vi passerar © Karin Gustafsson

Favoritbilden passade inte i tävlingen då den var suddig. Men grodan hoppade så snabbt iväg ur gluggen. © Karin Gustafsson

Det här inlägget postades i Bilder, Karin Gustafsson och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Gökottan med gök

  1. Eva Fernholm Eva Fernholm skriver:

    Vilka fina bilder! och tack för tävlingsbilderna!
    Ja, det är ett intressant och sevärt naturreservat och göken, den tror jag inte att vi har hört på någon av de senaste gökottorna i alla fall. Vi hade verkligen tur med vädret också. /Eva

Kommentera