Rapport från Månadsmöte 5 oktober 2017

Vi som var där fick vara med om när……
Marie Gustafsson, framgångsrik tävlingsfotograf och medlem i Huskvarna fotoklubb, visade sina vackra och inspirerande naturfoton. Mycket uppskattat!
(Intresserade kan se hennes bilder på hemsidan: sagdetmedbilder.se)

Klubbangelägenheter:
Klubben kommer att skaffa Swish. Kommer att underlätta bl a vid kalenderförsäljningen.
Till nästa månadsmöte 2/11: Inlämning av 2 st digitala bilder, tema: GLASKLART.  Vänligen skicka dina bilder till: echrfm@gmail.com senast den 31 oktober!
Inför vårt årsmöte, i klubblokalen torsdagen den 25 januari 2018, vill styrelsen ha in namnförslag på nya styrelsemedlemmar! Detta är viktigt!!! (Har haltat nu, med för få ledamöter, i ett år – ohållbart i ett år till!)
Östsvenskan 2018, som vår 70 års-jubilerande klubb står som värd för, äger rum söndagen den 15 april 2018 på Ädelfors folkhögskola, Holsbybrunn. Då behöver vi alla hjälpa till! (Mer info om detta kommer senare.)

Två tävlingar redovisades. Se ovan!

Dessutom kommer här de tre bästa placeringarna i vårens tävling: Svartvitt.
Plac. 1: Eva Jonasson ”Ekollon
Plac. 2: Åsa Svensson ”Katt”
Plac. 3: Marianne Lindblom ”Snäckor”
(Bilder se Galleri)

Det här inlägget postades i Bilder. Bokmärk permalänken.