Betr. bilder till RSF årsbok 2018/19

För bilder till RSF Årsbok gäller
Färg och Svartvita bilder insända digitalt. Bilderna ska vara någorlunda nytagna (det heter ju Årsbok …!).
Digitalbilder: Bilderna ska vara av så god kvalité att de kan användas som tryck-underlag. Bildernas kortaste sida ska vara minst 2200 pixlar och sparade i något av följande format: jpg/jpeg i hög kvalitet (10-12), alternativt tiff eller psd.
Bildfilnann: Filen sparas i formen: ”Förnamn_Efternamn_Klubb_Bildtitel”. Exempel: Knut_Andersson_HjoFK_Spegling.
Bildurval: Varje fotograf får skicka in max 5 bilder. Bildurvalet görs med fördel med stor variation. Med hänsyn till årsbokens kvadratiska format kan panoramabilder inte publiceras.
Insändning av dina bilder
Bilderna skickas med WeTransfer till arsbok(at)rsf-fotoklubbar.org med meddelandet: Årsbok 2018/19. Använd den version av WeTransfer som är gratis/free.
(Här hittar du en Instruktion för WeTransfer).

Tillsammans med din WeTransfer skickar du med med följande uppgifter:
– Namn
– Fotoklubb
– Epost-adress
– Telefonnummer (om vi behöver nå dig)
Frågor besvaras av
Mats Jungmyren, tel 070-515 89 82
Peter Transjoe, tel 070-432 87 44
arsbok(at)rsf-fotoklubbar.org
Vi ser fram emot dina bildbidrag!

Det här inlägget postades i Bilder. Bokmärk permalänken.