Bilder i Blombergs begravningsbyrås skyltfönster

År 2018 och vi har 70-årsjubileum och inlett ett samarbete med en företagare i stan. Vi får nämligen ställa ut våra bilder i Blombergs begravningsbyrå precis vid stora torget. Med jämna mellanrum byter vi ut bilder och information om klubben. Och det uppmärksammas bland flanörerna att något hänt i fönstret.

Till hösten sätter vi upp nya bilder, med lite höstigare karaktär. Kanske kan ni medlemmar ta med en utskriven bild i A4-storlek till septembermötet? Ramar håller klubben med, inkl en vit passpartout.

Vetlanda, stora torget i silhuett, i skyltfönstret.
Foto: Karin Gustafsson

Här har det visst hänt något nytt…!
Foto: Karin Gustafsson

Foto: Karin Gustafsson

Det här inlägget postades i Bilder, Karin Gustafsson, Meddelande. Bokmärk permalänken.

Kommentera