Månadens Bild 3

Månadens bild, deltävling 3

Bedömande klubb: Falköpings Fotoklubb, tävlingsledare Einar de Wit.

Placering 1 – Eva Jonasson
Eva Jonasson

Bedömning:
Det var ingen tvekan om vilken bild som skulle vinna! En fantastisk läcker bild med många plan. I förgrunden några skuggor som man tittar igenom. Sedan blommorna, med perfekt skärpa och harmoniska färger. Till sist den diffusa bakgrunden med både ljus och mörker. Detta är en bild man kan titta länge på och jag tycker den är underbar. En av de bästa bilder jag bedömt på länge.
Ett stort grattis till fotografen!

Placering 2 – Eva Jonasson
Eva Jonasson

Bedömning:
Oerhört dramatisk bild! Man får intrycket av ett bombplan som går in över en krigszon. Fint ljus, fina färger och planet perfekt placerat i bilden. Mycket bra!

Placering 3 – Mikael Lund
Mikael Lund

Bedömning:
Spännande och annorlunda porträtt. Golv och bakgrund är ovanliga och gör bilden intressant. Modellerna passar bra ihop och framför allt kvinnan är mycket vackert stylad. Min enda invändning är att för mycket av lågdagrarna sotat igen. Jag är säker på att många fler detaljer kan plockas fram med lite arbete i datorn.