Svart-vitt

Bedömande klubb: Bollnäs Fotoklubb

Plats 1: Eva Jonasson (Ekollon)

Till sist blev det den här bilden som hamnade överst. Också en drömsk bild. Bra komposition. Rätt balans mellan skärpan på ekollonet och den oskarpa omgivningen. Bra att man ser konturen av lövet som ekollonet ligger på, ger ett sammanhang i bilden. Rätt gråskala på bilden. Vi var överens om att det var vinnarbilden. Grattis till en vinnarbild.

Plats 2: Åsa Svensson (Katt)

Grym kattbild, härligt ljus och skärpa. Vi gillar placeringen av katten, där den tittar in från vänster sida. Bilden lyfter verkligen fram och visar katten som en grym jägare. Vi gillar ögonen och blicken på katten. Vi som är kattälskare höll den här bilden som vinnare, men nu fick den nöja sig med andraplatsen.

Plats 3: Marianne Lindblom (Snäckor)

Bra komposition, effektfullt med speglingen. Ett motiv som ger betraktaren mycket att titta på. Bra struktur i bilden som lyfter fram detaljerna. En av de bilder som vi hade i topp från början.