Svart-Vitt

Hej alla fotografer i Vetlanda Fotoklubb                    Avskrift

Nu har vi (Höganäs Fotoklubb) bedömt era fina bilder och det är alltid lika roligt att få ta del av andra fotografers bilder. Vi har bedömt bilderna enligt era önskemål med att rangordna bilderna från 1 till 11 och skrivit en liten kommentar till varje bild. Kvaliteten på bilderna i sin helhet tycker vi var blandad som det brukar vara i tävlings-sammanhang men överlag tycker vi att ni lyckats bra. Det var en hel del diskussioner om placeringarna men till slut lyckades vi enas om följande:

Ann-Britt Farmare

Plats 1
Ann-Britt Farmare
Mycket fin skärpa med intressanta linjer. Bilden representerar hela gråskalan vilket gör att den intressant. Bilden förmedlar även en historia och en fundering över var satt den här haspen och från vilken tidsperiod. En klar vinnarbild enligt oss. Duktig fotograf.

Daniel Hjärtberg

Plats 2                                                                                                                                                       Daniel Hjärtberg
En mycket välbalanserad bild med mycket kärlek. Bra skärpa och fina detaljer. Även denna bild tyckte vi skulle göra sig bättre med ett mattare papper. Fotografen har verkligen funnit en bild som förmedlar lugn och ro. Mycket bra.

Helena Gunnarsson

Plats 3                                                                                                                                       Helena Gunnarsson
Kärleksfull bild där äldre och yngre möts på ett härligt sätt. Man blir varm i hjärtat av den fina stämning som råder. Här var det en i gruppen som gav bilden fullpoäng.