Månadsmöte 6/2

Kallelse månadsmöte febr 2014

Månadsmöte i Vetlanda Fotoklubb den 6 februari 2014-03-02

1 Nyvalde ordförande Sven Johansson hälsade välkommen till årets första månadsmöte.

2 Sven berättade kort vad som bestämdes på årsmötet och presenterade styrelsen. Tävlingsledare under 2014 är Eva Fernholm. Styrelsen kommer att ta hjälp av alla villiga så att vi kan genomföra trevliga aktiviteter under året. Kom med idéer!! Se även punkt 5 nedan!

3 Utställningen på museet blev mycket lyckad och vi har fått många positiva kommentarer från besökare. Våra bilder ska nu på turné på olika äldreboenden i Vetlanda kommun.

4 Efter en liten diskussion bestämdes att temat för första etappen i tematävlingen är ”På väg”. Inlämning sker på nästa månadsmöte 6 mars,

5 Vad ska vi göra under 2014? Sven framhöll att det är bra att redan nu bestämma några aktiviteter och se till de blir genomförda. Aktiviteter som diskuterade var

  • Resa – förslagsvis till Fotografiska museet i Stockholm i april eller oktober
  • Fotovandring

Styrelsen fick i uppdrag att närmare planera dessa förslag.

6 På årsmötet beslutades att ”Månadens fotograf” får tillfälle att presentera sig på en av tavlorna i Handelsbankens fönster. Under februari är det Poul Gilvad och i mars är det Rose-Marie Jåfs tur.

7 Lennart Olsson har arbetat en hel del med vår hemsida för att få den uppdaterad och framförallt aktiv. Han efterlyser bilder från medlemmarna. Maila bilder till Lennart så ser han till att de publiceras.

8 Passepartout finns till försäljning – samma förmånliga pris som tidigare: 30 kr styck eller

4 för 100 kr.

 

Vid ”pennan”

Helena Holmstrand