Månadsmöte 12/5

Kvällen startades med att ordförande Mikael Lund hälsade oss alla välkomna. Antalet deltagande medlemmar på detta möte var 13 stycken.

Mikael började med att gå igenom styrelsens senaste protokoll samt uppkomna frågor och förslag på mötet:

  • Vikingamarknaden: 4 st anmälda samt några som går en stund på dagen.
  • Gökottan: Den 19 juni ger vi oss iväg till Hörnebo Skiffergruva, med några stopp längs vägen.
  • Vetlanda Festen: Tävlingsaktivitet är ordnad av Eva F och Bertil. Bildspel på datorn som kommer att rulla under dagen, Mikael tar in bilder till detta via mail. Bemanningen under dagen är: Mikael, Åsa och Eva F under förmiddagen 9-13, eftermiddagen är Marianne, Helena och Eva F på plats 13-16.
  • Bildbedömning: Mail skickas ut om det
  • Biblioteksfönstret: 20 september till 27 oktober får vi ha våra bilder i fönstret. En arbetsgrupp för detta bör tillsättas. Eventuellt kan vi byta bilder en gång på dessa 5 veckor. Förbereda svartvitt och färg ex 2 av varje.
  • Förslag fotoresa: 9 oktober, plats kommer senare
  • Förslag: En eventuellt gemensam resa med Freja helgen den 11 september. Mailutskick med förfrågan om detta kommer senare.

Efter detta var det dags för lite god fika och sedan fick vi lyssna på Lars-Gunnar Flinks fantastiska resa på cykel, från Smygehuk till Treriksröset. En resa på 230 mil från Smygehuk till Kilpisjärvi och sedan 60 mil tillbaka till Ljusdalen. Totalt 290 mil på cykel och i genomsnitt 14 mil per dag. Flinken berättade om sina alla möten med människor han träffat längs vägen. Han skrev dagbok under hela cykelturen och visade sina bilder som han tagit längs vägen. En strong farbror på 70 år!

 

 

Mötessekreterare                                             Mötesordförande

 

 

/Marianne Lindblom/                                       /Mikael Lund/