Månadsmöte 4 maj

Protokoll medlemsmöte nr 4/2017
Datum: 2017-05-04
Plats: Klubblokalen

Sista månadsmötet innan sommaruppehållet och vi hade inte jättemycket att gå igenom denna kväll.
Marianne började med att gå igenom följande klubbangelägenheter:

  • Gökottan: datum för gökottan var i år svårt att planera ihop. Det blev slutligen den 4/6 som spikades som datum för gökottan. Resmålet är till Sällevadsån med omkringliggande platser. Eva F, Ann-Britt och Helena H ska reka området innan och komma fram till en resplan.
  • Vikingadagarna: Helena H ska kontakta vikingaföreningens kassör och komma överrens om betalning för bilderna vi levererade förra året samt för i år.
  • Konfirmandfotografering: även i år får Vetlanda FK möjlighet att fotografera konfirmanderna. Daniel och Marianne är klara att hjälpa till med detta.
  • Ett fönster att visa våra bilder i: vi har fått lov att använda ena fönstret (det närmast Dressman) hos begravningsbyrån. Daniel och Karin G är våra kontaktpersoner för detta.

Efter lite spånande om jurypersoner till Östsvenskan, så gick vi raskt över till fikat och fick därefter njuta av Bertils underbara bilder och berättelser från Abisko. Jag tror att vi alla kände en längtan att åka norr ut för att uppleva den magiska natur som finns i trakten kring Abisko. Sedan att få höra alla de påhitt som herrarna gjort på sina resor, var ju så otroligt härligt och en riktig energikick till oss alla.

Vi avslutade kvällens möte med att Ann-Britt visade och berättade om att en skolklass varit på Freja och tittat på vår utställning där. De hade gjort recensioner av våra bilder, och dessa 12 åringar hade verkligen tänkt till i sina svar på frågor som de fått från skolan. Riktigt roligt att höra!

Med denna korta redogörelse så vill jag tacka er för vårens möten, och önska er alla en riktigt SKÖN SOMMAR!
Vi ses i september igen!

Mötesordförande tillika sekreterare
/Marianne Lindblom/