Medlemsmöten 2018

MEDLEMSMÖTEN 2018

 

Här kan ni läsa om vad som hänt på alla medlemsmöten under 2018! Klicka på knapparna under respektive månad så öppnas protokollen i pdf format, i ett nytt fönster.

ÅRSMÖTET 2018

Här hittar ni Vetlanda Fotoklubbs verksamhetsberättelse för 2017

MEDELMSMÖTE APRIL

Här hittar ni information om vad som hände på medelmsmötet i april 2018. Klicka på knappen så kommer ni till mötesprotokollet.

MEDLEMSMÖTE FEBRUARI

Här hittar ni information om vad som hände på medelmsmötet i februari 2018. Klicka på knappen så kommer ni till mötesprotokollet.

MEDLEMSMÖTE MAJ

Här hittar ni information om vad som hände på medelmsmötet i maj 2018. Klicka på knappen så kommer ni till mötesprotokollet.

MEDLEMSMÖTE MARS

Här hittar ni information om vad som hände på medelmsmötet i mars 2018. Klicka på knappen så kommer ni till mötesprotokollet.

MEDELMSMÖTE SEPTEMBER

Här hittar ni information om vad som hände på medelmsmötet i september 2018. Klicka på knappen så kommer ni till mötesprotokollet.

MEDLEMSMÖTE NOVEMBER

Här hittar ni information om vad som hände på medelmsmötet i november 2018. Klicka på knappen så kommer ni till mötesprotokollet.

MEDLEMSMÖTE DECEMBER

Här hittar ni information om vad som hände på medelmsmötet i december 2018. Klicka på knappen så kommer ni till mötesprotokollet.

MEDLEMSMÖTE OKTOBER

Här hittar ni information om vad som hände på medelmsmötet i oktober 2018. Klicka på knappen så kommer ni till mötesprotokollet.

FOTO GALLERI I

BLOMBERGS FÖNSTER

 

Klubben visar medlemmarnas bilder i ett av fönstrena hos Blombergs Begravningsbyrå. Bilderna byts ut med jämna mellanrum!

KONTAKTA OSS

 

Adress: Kyrkogatan 41, Vetlanda

Email: info@vetlandafotoklubb.se

 

© Copyright Vetlanda Fotoklubb 2018

All Rights Reserved.

MEDLEMSMÖTEN

 

1:a torsdagen i varje månad med uppehåll för juni, juli & augusti.

Nästa medlemsmöte